Skip to main content

Livestreams vanuit onze studio in Nissewaard

Vanuit onze studio in Nissewaard verzorgen we livestreams voor bedrijven, verenigingen en artiesten. Denk bijvoorbeeld aan een Webinar of online vergadering. Maar ook een online bingo of pubquiz met vrienden familie of collega’s.

Of het gaat om het inspreken van een boodschap, vergadering of avondvullend programma met spel, presentatie en entertainment wij verzorgen de gehele productie op maat.

De studio is volledig ingericht om ook online van uw evenement een succes te maken.

Er zijn meerdere camera’s aanwezig en de opnames zijn in hoge 4K kwaliteit. De professionele verlichting en ons modulair led scherm zorgen voor de juiste sfeer. Streaming naar meerdere platforms zoals YouTube, Vimeo, Facebook, Zoom en/of Teams voor meer interactie met uw kijkers.

Ook is onze studio voorzien van een autocue systeem die u rust geeft bij uw presentatie of voordracht, de on-camera autocue zorgt ervoor dat u in de camera kunt blijven kijken.

Naast livestream in onze studio, verzorgen we ook livestreams op locatie, denk hierbij aan vanuit uw kantoor, een bruiloft of uitvaart. Maar ook vanuit een kroeg of vereniging.

Wij zijn flexibel, professioneel en betaalbaar.

De afgelopen jaren hebben we regelmatig deze schermen ingehuurd en daarom is de keuze gevallen om deze zelf aan te schaffen.


Wilt u informatie over de mogelijkheden voor een livestream? Of neem contact met ons op: