Skip to main content

LIVESTREAM – RECORDING – STUDIO

LIVESTREAMEN.

Wil je een evenement organiseren door middel van livestreaming? Dan ben je bij SLV-Rental.nl aan het goede adres. Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche en professionele apparatuur kan bijna elk evenement live worden gestreamd en opgenomen. 

Via een Livestream is het mogelijk om het aantal bezoekers van evenementen te vergroten, ook als er fisiek geen bezoekers aanwezig kunnen of mogen zijn. De Livestream kan door door het publiek thuis of op kantoor worden bekeken, dit maakt de drempel tot het bezoeken van jouw evenement veel kleiner en geeft extra dimensie.

Onze studio in Nissewaard

Geluid in studio kwaliteit

Show en studio verlichting aanwezig

Video opnamen in HD of 4K kwaliteit

Voorzien van autocue

Ook voor voor online Pubquiz en of Bingo.

DE MOGELIJKHEDEN

ONLINE EVENTS

Live streaming op internet is een geweldige manier om een evenement beschikbaar te maken iedereen of een besloten groep deelnemers. Elk evenement kan live gestreamd en opgenomen worden.

Door de online verbinding krijg je toegang tot een wereldwijd publiek en is de capaciteit van je ruimte niet langer een beperking voor het bezoekersaantal. Daarnaast kan je de opnames het hele jaar terugkijken en zelfs gebruiken voor marketing. Zie een livestream dus als een soort investering.

UITVAART, VERJAARDAG OF BRUILOFT.

Ook is een livestream de ideale manier om een feest of uitvaart te streamen voor gasten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, of voor mensen die later de opnames eens terug willen kijken. Zo ben je er zeker van dat al je geliefden mee kunnen kijken en niemand iets hoeft te missen.

Misschien wil je een feestje of een uitvaart streamen voor familieleden die ver weg zijn, of een event vastleggen voor collega’s die op een later moment de opnames kunnen terugkijken? Livestreamen van evenementen is de manier om de betrokkenheid te vergroten.

WEBINAR OF WEBCAST UIT ONZE STUDIO.

Speciaal voor presentaties zonder publiek hebben wij een studio ingericht waar alle audiovisuele apparatuur en belichting al staan opgesteld om direct live te gaan. Onze studio is ideaal voor het opnemen van een webinar en het broadcasten van Talkshows.

Onze experts zorgen voor de ideale afstellingen van het licht en geluid. Daarnaast kan je bij ons livestreams maken voor op social media als Youtube en Facebook. Op deze online platforms kunnen kijkers tijdens de livestream reacties plaatsen, waardoor je heel makkelijk met ze kan interacteren. Doordat we alle apparatuur al hebben opgesteld, kunnen we deze dienst tegen een scherpe prijs aanbieden.

PUBQUIZ OF BINGO

Organiseer een bingo of een pubquiz voor je collega’s, vrienden of familie. De leuke online show gepresenteerd door onze eigen Presenteermeneer.

De online bingo of online pubquiz kan als apart element maar natuurlijk ook in combinatie of een compleet verzorgd programma met live entertainment of direct na een online vergadering of presentatie.

Voor meer informatie over de online pubquiz of online bingo maak hieronder een keuze.

online proeverij.

Een online whiskey, wijn of bierproeverij. Via een livestream toch de juiste mensen bereiken. 

Daarnaast heeft de content ook een marketing waarde die later voor diverse doeleinden kan worden gebruikt.

Een deel van onze opdrachtgevers

LIVE GAAN?  Flexibel professioneel en betaalbaar

  • Opnames in 4K kwaliteit
  • Meerdere camera’s aanwezig
  • Audio in studio kwaliteit
  • Professionele studio en show verlichting
  • Modulair 3.9p ledscherm

  • Streaming naar meerdere platforms zoals YouTube, Vimeo, Facebook, Zoom en of Microsoft Teams.

  • Video nabewerking in eigen studio.

  • Autocue aanwezig

  • Heldere en scherpe prijzen

  Meer mogelijkheden

  Liever vanaf je eigen locatie live streamen?

  VERHUUR

  Professionele AV-Apparatuur