0181 - 851 567 Maa - Vrij 09:00 - 18:00
Bohrweg 30 Spijkenisse
SLV-Rental.nl Festival

Festival

Het aantal festivals is flink gegroeid en wij mogen hier met groot genoegen ook op diverse locaties onze diensten leveren. Bij zowel de organisatie als de uitvoering van een festival komt veel kijken. Een festival organiseren en opzetten is vaak een flinke organisatieklus. Sound Light Vision Rental regelt dit allemaal voor u. Met jaren ervaring op dit werkgebied ondersteunen wij de initiatiefnemers/producenten van de festivals bij de creatieve invulling van het festivalterrein. Door mee te denken in oplossing gaan wij voor het hoogste haalbare binnen een passend budget. Informeer gerust wat Sound Light Vision Rental voor uw festival kan betekenen of vraag een offerte aan. Wij geven u graag vrijblijvend advies

Daarom SLV-Rental:

10 Jaar Ervaring
Groot Assortiment
24/7 Bereikbaar
Zeer flexibel
Meedenkend

Neem contact op voor meer informatie.

Bel 0181 - 851 567 Vrijblijvende Offerte Aanvragen
 • The Four Marketeers

  SLV rental is onze vaste partner voor al onze evenementen. Er wordt meegedacht in oplossingen en alle afspraken worden boven verwachting nagekomen.

  Ralph Kaulingfreks // The Four Marketeers
 • De Veensteker

  Denkt mee in het oplossen van problemen en lost ook daadwerkelijk op. Echt van alle markten thuis!

  Patrick van der Meer // De Veensteker
 • Cafe De Haven

  Komt keurig de afspraken na. Mooie verlichte dansvloer, spots, spiegelbollen en super professionele geluidsset. Aanrader!!!

  William van der Meer // Cafe De Haven
 • Des Santos

  Altijd een top service , creatief & klant vriendelijk. Een echte aanrader!

  Brian Kamies // Des Santos
 • Restaurant De Viersprong

  Geluidsset, DJ inclusief booth maar ook een promotiepakket inclusief ontwerp verzorgt door SLV. Zeer veelzijdig en afspraken super goed nagekomen. Apparatuur is top!

  Aart-Jan // restaurant De Viersprong
 • Vinkefest

  Met de persoonlijke service van Joeri tijdens het 5 daagse festival in Vinkeveen is licht/geluid/artiesten bemiddeling en promotioneel meedenken en organiseren al 5 jaar top geregeld!

  Vinkefest, Hét feest van Vinkeveen

  Sound Light Vision Rental

  Sound Light Vision Rental is meer dan alleen een verhuur bedrijf, met de passie voor licht en geluid techniek in combinatie met veel creativiteit ondersteunen we uw evenement. Voor zowel een klein of groot evenement kunt u bij ons terecht voor de verhuur van geluid, licht, beeld en special effects. Natuurlijk moet het geluid van uw evenement of feest in orde zijn. Onze moderne geluidsapparatuur voldoet aan alle kwaliteitseisen en zorgt voor een perfect geluid. Datzelfde geldt voor de verhuur van licht. Een feest is niets zonder de juiste verlichting. In combinatie met onze creativiteit bieden wij u een perfecte combinatie voor uw evenement. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

  Nieuwsbrief

  Instagram

  SLV-Rental.nl
  Heb je een vraag? Bel gerust.
  0181 - 851 567
  Maandag t/m Vrijdag
  09:00 - 18:00
  Mailen kan ook
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.