0181 - 851 567 Maa - Vrij 09:00 - 18:00
Bohrweg 30 Spijkenisse
Men In Black Show
Uitermate geschikt om in te huren voor een bruiloft, gala, bedrijfsfeest, evenement of verjaardag. Ook in uitgaansgelegenheden komt deze show goed tot zijn recht.

The Men In Black Show bestaat uit 5 zeer ervaren artiesten, gekleed in stijlvol zwart. Zij doen er alles aan om een leuke, gezellige en energieke sfeer te geven aan uw evenement.

De saxofonist & percussionist spelen live mee op bekende herkenbare beats van de DJ’s en vullen deze aan met heerlijke melodieën.
De zangeres vult met haar krachtige volle stem de rest in en zal ook een aantal maal heerlijke populaire soul, funk en classics ten gehore brengen.

De personen achter The Men In Black Show zijn al geruime tijd bezig en delen hun passie voor muziek en entertainment. Uit ervaring blijkt dit een geweldige combinatie te zijn.

All inclusive. Wij zorgen niet alleen voor een spetterend optreden, maar ook voor alle benodigde DJ-apparatuur, een stijlvol wit DJ-meubel is het middelpunt van deze show, aangevuld met een licht- en videoshow. (ook uw video/foto’s of logo kunnen worden meegenomen in deze visuele show)

Aanrader. Als eye-cather is de show ook uit te breiden met een verlichte disco vloer. Wilt u een sfeervolle en energieke avond hebben, die wordt verzorgd door “The Men In Black Show”?

Neem dan contact op, om uw wensen en voorkeuren te bespreken.
Tijdsduur: 4 uur
Incl. geluid tot +/- 750 pers
Prijs: € 3.200,-
 • Restaurant De Viersprong

  Geluidsset, DJ inclusief booth maar ook een promotiepakket inclusief ontwerp verzorgt door SLV. Zeer veelzijdig en afspraken super goed nagekomen. Apparatuur is top!

  Aart-Jan // restaurant De Viersprong
 • De Veensteker

  Denkt mee in het oplossen van problemen en lost ook daadwerkelijk op. Echt van alle markten thuis!

  Patrick van der Meer // De Veensteker
 • The Four Marketeers

  SLV rental is onze vaste partner voor al onze evenementen. Er wordt meegedacht in oplossingen en alle afspraken worden boven verwachting nagekomen.

  Ralph Kaulingfreks // The Four Marketeers
 • Des Santos

  Altijd een top service , creatief & klant vriendelijk. Een echte aanrader!

  Brian Kamies // Des Santos
 • Cafe De Haven

  Komt keurig de afspraken na. Mooie verlichte dansvloer, spots, spiegelbollen en super professionele geluidsset. Aanrader!!!

  William van der Meer // Cafe De Haven
 • Vinkefest

  Met de persoonlijke service van Joeri tijdens het 5 daagse festival in Vinkeveen is licht/geluid/artiesten bemiddeling en promotioneel meedenken en organiseren al 5 jaar top geregeld!

  Vinkefest, Hét feest van Vinkeveen

  Sound Light Vision Rental

  Sound Light Vision Rental is meer dan alleen een verhuur bedrijf, met de passie voor licht en geluid techniek in combinatie met veel creativiteit ondersteunen we uw evenement. Voor zowel een klein of groot evenement kunt u bij ons terecht voor de verhuur van geluid, licht, beeld en special effects. Natuurlijk moet het geluid van uw evenement of feest in orde zijn. Onze moderne geluidsapparatuur voldoet aan alle kwaliteitseisen en zorgt voor een perfect geluid. Datzelfde geldt voor de verhuur van licht. Een feest is niets zonder de juiste verlichting. In combinatie met onze creativiteit bieden wij u een perfecte combinatie voor uw evenement. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

  Nieuwsbrief

  Instagram

  SLV-Rental.nl
  Heb je een vraag? Bel gerust.
  0181 - 851 567
  Maandag t/m Vrijdag
  09:00 - 18:00
  Mailen kan ook
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.