0181 - 851 567 Maa - Vrij 09:00 - 18:00
Bohrweg 30 Spijkenisse
 • Blog

Kies de juiste verlichting

Voor elke toepassing is een andere soort verlichting nodig. Ons team helpt u met het maken van de keuze voor de verlichting. Zo hebben wij verschillende soorten en maten movingheads, stroboscopen, blinders, profielen, led paren en andere verlichting. Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste verlichting? Neem dan contact met ons op.

Finale MegaBox MegaStores

MegaBox: Raad de waarde en win!, 25 maart tot en met zaterdag 15 april. In de MegaStores in den Haag hebben wij de verlichting geleverd voor de megabox, Op 17 April hebben wij bij de finale een podium neer gezet voor diverse optredens en een live cooking workshop, het podium hebben wij voorzien van licht, geluid en een video scherm.

Bruiloft Discoshow

Van harte gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Jullie zijn op dit moment waarschijnlijk druk bezig met de voorbereidingen voor jullie grote dag. Een belangrijk onderdeel hiervan is de feestavond. Hiervoor zijn jullie op zoek naar een DJ en Drive-in Show die lekkere muziek draait en de voetjes van de vloer krijgt.

Koningsdag Spijkenisse 2017

In opdracht van de Four Marketeers hebben wij voor de Horeca zaken op het havenplein in Spijkenisse een truss podium geplaatst. Voor het geluid hebben wij het EAW KF850 systeem geplaatst. En het podium voor zien van 10x de Lumipix 12 en 2 vuur jets.

MOTORbeurs Utrecht

Voor V.D. Heyden motors in Den Bosch hebben wij voor de motorbeurs een stand gebouwd van 660m2.

5 Jaar Vinkefest "Het feest van Vinkeveen"

Ook dit jaar hebben wij weer de techniek verzorgd bij "Vinkefest". Voor het 5e jaar op rij 5 dagen feest in Vinkeveen. Op de donderdag een Jumbo middag met de Ernst en Bobbie theatershow en de 3 avonden feest in de tent met artiesten zoals Tino Martin, Snollebollekes, OJKB, Robert Leroy, en Ferry Maat. Dit jaar hadden we als extra een 4x3m Led Wall. Naast de het leveren en bedienen van het licht, geluid en video verzorgen zij ook alle boekingen van de artiesten en het ontwerp van alle reclame uitingen. Kortom op naar de volgende 5 jaar!

DIAMOND19 - PIXELWASH

Prolights DIAMOND is een LED moving head in de DIAMOND familie die alle voordelen van WBFX technologie biedt. WBFX technologie richt een nieuw concept van veelzijdigheid op met drie werkingsmodi: hoge performance Washlight met geavanceerde kleurkalibratie, pittig Beam licht en verbazingwekkend FX grafische generator, zichzelf openbarend als een echte creatieve tool voor de LEDs.

Lees meer

The Men In Black Show

Uitermate geschikt om in te huren voor een bruiloft, gala, bedrijfsfeest, evenement of verjaardag. Ook in uitgaansgelegenheden komt deze show goed tot zijn recht.

Lees meer

Nieuw in de verhuur: High-end Roadhog 4

Deze lichttafel heeft een comfortabel groot 22 inch touchscreen en is ook voorzien van DMX en Artnet aansluitingen. Het is een zeer uitgebreide tafel welke is voorzien van de nieuwste technologieën. Doordat de HOG4 serie nog maar pas op de markt is komen er regelmatig updates uit met nieuwe functies zodat we de klant steeds weer kunnen verassen met een spetterende lichtshow.

Soundcraft Si Expression Digitale Mixer

De Soundcraft Si Expression 1 heeft 16 microfoon preamps plus 4 line inputs, 4 interne stereo effect returns, AES in en een 64x64 expansieslot. Ingangen zijn voorzien van van een highpass filter, input delay, gate, compressor en een vierdelige toonregeling, onder controle te houden middels vier 'mute' groepen en FaderGlow zodat je nooit het overzicht kwijt raakt. 

Lees meer

Samsung Full HD Smart TV's

Deze Led schermen zijn uitgerust met de modernste technologie en zijn hierdoor uitermate geschikt voor professionele presentaties en display doeleinden.

Lees meer

 • Des Santos

  Altijd een top service , creatief & klant vriendelijk. Een echte aanrader!

  Brian Kamies // Des Santos
 • Restaurant De Viersprong

  Geluidsset, DJ inclusief booth maar ook een promotiepakket inclusief ontwerp verzorgt door SLV. Zeer veelzijdig en afspraken super goed nagekomen. Apparatuur is top!

  Aart-Jan // restaurant De Viersprong
 • De Veensteker

  Denkt mee in het oplossen van problemen en lost ook daadwerkelijk op. Echt van alle markten thuis!

  Patrick van der Meer // De Veensteker
 • Cafe De Haven

  Komt keurig de afspraken na. Mooie verlichte dansvloer, spots, spiegelbollen en super professionele geluidsset. Aanrader!!!

  William van der Meer // Cafe De Haven
 • Vinkefest

  Met de persoonlijke service van Joeri tijdens het 5 daagse festival in Vinkeveen is licht/geluid/artiesten bemiddeling en promotioneel meedenken en organiseren al 5 jaar top geregeld!

  Vinkefest, Hét feest van Vinkeveen
 • The Four Marketeers

  SLV rental is onze vaste partner voor al onze evenementen. Er wordt meegedacht in oplossingen en alle afspraken worden boven verwachting nagekomen.

  Ralph Kaulingfreks // The Four Marketeers

  Sound Light Vision Rental

  Sound Light Vision Rental is meer dan alleen een verhuur bedrijf, met de passie voor licht en geluid techniek in combinatie met veel creativiteit ondersteunen we uw evenement. Voor zowel een klein of groot evenement kunt u bij ons terecht voor de verhuur van geluid, licht, beeld en special effects. Natuurlijk moet het geluid van uw evenement of feest in orde zijn. Onze moderne geluidsapparatuur voldoet aan alle kwaliteitseisen en zorgt voor een perfect geluid. Datzelfde geldt voor de verhuur van licht. Een feest is niets zonder de juiste verlichting. In combinatie met onze creativiteit bieden wij u een perfecte combinatie voor uw evenement. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

  Nieuwsbrief

  Instagram

  SLV-Rental.nl
  Heb je een vraag? Bel gerust.
  0181 - 851 567
  Maandag t/m Vrijdag
  09:00 - 18:00
  Mailen kan ook
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.